CADÍ LA SEU campió de la Lliga Catalana Femenina 2016 per segon any consecutiu

Tweet #LligaCAT // El Palau d'Esports de La Seu d'Urgell ha estat l'escenari, aquest diumenge 25 de setembre, de la FINAL de la XXVIII Lliga Nacional Catalana Femenina entre l'SPAR CITYLIFT GIRONA i el CADÍ LA SEU amb victòria final del Sedis per un 71-57.

25-09-2016 00:00

Aquesta igualada final s'ha iniciat favorable a les amfitriones del Sedis dirigides per Joan Carles Pie que, amb un parcial de 8-0, han aconseguit obrir una petita escletxa en el marcador de 7 punts (16-9). Les gironines entrenades per Eric Surís però, han retallat distàncies tancant-se el primer quart amb un 18-17 en el marcador.

En el segon període l'embrenzida de l'Uni Girona ha continuat arribant a capgirar el partit amb un parcial de 0-12 (18-25). En aquesta ocasió la reacció ha estat del conjunt de La Seu tornant a posar-se per davant i marxant al descans amb un ajustat 32-29 a favor i amb Arrojo i Livulo com a jugadores destacades amb 8 punts totes dues.

A la represa la igualtat entre tots dos equips s'ha mantingut fins el darrer quart, moment en el que les amfitriones han aprofitat per marxar del partit i aconseguir la màxima diferència del partit (+15) i establir el 71-57 final. Amb aquesta victòria, el Cadí La Seu suma la seva tercera Lliga Catalana, la segona consecutiva.

La millor jugadora del partit ha estat Tirera del Cadí amb un 15 de valoració fruit dels seus 16 punts, seguida de la seva companya d'equip Brunckhorst amb 12 punts. Per part gironina, la millor ha estat Buch amb 9 punts.