Una exitosa 2a Jornada de Salut i Bàsquet reuneix més d'una vuitantena de participants

La 2a edició de la Jornada de Salut i Bàsquet organitzada aquest passat 17 de desembre per BQSalut, l'Àrea de Salut de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), va tornar a ser un èxit amb l'assistència d'una vuitantena de participants.

18-12-2016 10:30

La jornada es va desenvolupar a la seu de Barcelona de la Federació Catalana de Basquetbol i va comptar amb xerrades sobre Salut i Bàsquet sobre diferents temes com el treball de força, de velocitat i coordinació, del sol pèlvic, l'escalfament prepartit, el sobreentrenament, la importància del posicionament dels peus en el bàsquet, la tornada al joc, planificacions (pretemporada, entrenament i campionat) i consells pràctics

Aquestes van anar a càrrec de professionals com Fran Garcia, del FC Barcelona; Núria Pujol, de l'USANA; Sergio Balboa, del Joventut de Badalona; o Chus Escosa, de l'EBG Marc Gasol, coordinats per la Dra. Sílvia Treviño, metge especialista en medicina de l'esport i col·laboradora externa de l'Àrea de Salut de l'FCBQ.

La Federació Catalana de Basquetbol va aprofitar la Jornada per retre homenatge al fisioterapeuta Toni Bové per la seva dil·latada i exitosa trajectòria en el món de la salut. El president de l'FCBQ, Sr. Joan Fa, va ser l'encarregat de fer-li entrega d'un guardó honorífic.

BQSalut ofereix serveis als clubs i entitats adherides relacionats amb la formació i prevenció de lesions (detecció, prevenció i tractament), tot intentant fer front a l'alta sinistralitat registrada durant les darreres temporades en el nostre esport. Aquesta Àrea de Salut de l'FCBQ compta amb la col·laboració de la Dra. Sílvia Treviño, metge especialista en medicina de l’esport. Trobareu més informació de BQSalut clickant aquí.