Èxit absolut a la 2a edició del Dia de l'Entrenador

L'Hotel Catalonia Barcelona Plaza va acollir, aquest diumenge 19 de juny, la 2a edició del Dia de l'Entrenador organitzada pel Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la col·laboració de l'Associació Catalana d'Entrenadors (ACEB), l'Associació Badalonina d'Entrenadors de Bàsquet (ABEB), l'Associació de Bàsquet Osonenc (ABO) i l'Associació de Bàsquet del Vallès Oriental.

20-06-2016 00:00

 

Al llarg de la jornada, els més de 350 entrenadors i entrenadores assistents van poder gaudir dels BQTalks (breus ponències de 15 minuts), dels clínics de formació d'Andreu Casadevall, Jaume Ponsarnau, Lluis Riera i Marcel·lí Massafret i Joan Ramon Tarragó, així com també dels Vull Saber, espais per debatre i compartir experiències entorn la temàtica escollida.

Ben entrada la tarda es va viure l'activitat culminant amb la conversa tècnica amb Aíto Garcia Reneses, els periodistes Joan Antoni Casanova, Xavi Ballesteros i Julián Felipo van conversar amb Aíto tot realitzant preguntes tècniques i reflexions entorn al bàsquet i al seu gran mestratge. Per finalitzar l'activitat, Xavi Valls, President del Comitè Tècnic de l'FCBQ, va fer entrega d'un trofeu commemoratiu en reconeixement als seus 50 anys entrenant a l'alt nivell.​

El Dia de l'Entrenador 2016 va finalitzar amb l'entrega dels trofeus als millors entrenadors per categories, votats pels propis entrenadors.

Gran representació d'entrenadors d'alt nivell

El Dia de l'Entrenador va comptar amb la presència d'un gran nombre d'entrenadors i persones referents del món de la cistella, fins a 12 clubs ACB estaven representats: Aíto Garcia Reneses, Pedro Martínez, Joan Plaza, Jaume Ponsarnau, Sito Alonso, Joan Peñarroya, Trifón Poch, Andreu Casadevall, Alfred Julbe, Pep Clarós, Angel Palmi, Joan Maria Gavaldà, Jose Raventós, Aleix Duran, Jesus Ramírez, Agustí Julbe, Josep Maria Berrocal, Jose Angel Samaniego, Lluis Riera, Carles Marco, Pep Cargol, Rubén Perelló, Joan Carles Pié, Isaac Fernández, Jordi Vizcaíno, Iván Torinos, Pere Romero i Josep Maria Breva així com també dels àrbitres Jose Antonio Martín Bertrán i Jordi Aliaga. Tots ells van gaudir de la jornada, participant de les taules de debat i compartint experiències amb tothom.

Des del Comitè Tècnic de l'FCBQ es vol agrair l'assistència de tots els entrenadors/es, així com també la col·laboració de l'Hotel Catalonia Barcelona Plaza, del Grup Merchanservis, d'Spalding, de Sotomuebles i d'emocions 360 graus.

Dia de l'Entrenador 2016