Més d'una setantena de participants a la 1a Jornada de Salut i Bàsquet

Exitosa primera edició de la Jornada de Salut i Bàsquet organitzada dissabte passat 30 d'abril per BQSalut, l'Àrea de Salut de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) creada amb l'objectiu de reduir la sinistralitat en el Bàsquet Català.

03-05-2016 10:00

Patrocinada per Rehab Medic, Heel i Wobenzym, aquesta interessant jornada celebrada a la seu de la Federació Catalana de Basquetbol a Barcelona va reunir a més d'una setantena de participants entre fisioterapeutes, preparadors físics i entrenadors.

La 1a Jornada de Salut i Bàsquet va comptar amb xerrades, taules rodones i tallers formatius sobre Salut i Bàsquet on es van tractar diferents temes com les lesions musculars i de turmell, la tasca dels fisioterapeutes o els embenatges, planificacions i consells pràctics; totes elles a càrrec de doctors, metges i fisioterapuetes professionals com per exemple el Dr. Xavier Valle, dels serveis mèdics del FC Barcelona i doctor especialista en medicina de l'esport; o el Dr. Ignacio Loyola Garcia Forcada, del CB Tarragona i metge especialista en cirurgia ortopèdica i traumatologia.

BQSalut ofereix serveis als clubs i entitats adherides relacionats amb la formació i prevenció de lesions (detecció, prevenció i tractament), tot intentant fer front a la l'alta sinistralitat registrada durant les darreres temporades en el nostre esport. Aquesta Àrea de Salut de l'FCBQ compta amb la col·laboració externa de la Dra. Sílvia Treviño, metge especialista en medicina de l’esport. Trobareu més informació de BQSalut clickant aquí.