El TORRONS VICENS CB L'HOSPITALET es proclama CAMPIÓ de la XXXIV Lliga Nacional Catalana EBA

TORRONS VICENS CB L'HOSPITALET s'ha proclamat CAMPIÓ de la XXXIV Lliga Nacional Catalana EBA en superar al BC MORABANC ANDORRA 'B' per un 72-54 a la final disputada aquest diumenge 21 de febrer a Quart.

21-02-2016 00:00

Igualada final disputada a Quart que s'ha iniciat favorable al conjunt andorrà entrenat per Milo Nunes amb un 2-8 en els primers minuts. La reacció dels de L'Hospitalet dirigits per Jorge Tarragona no s'ha fet esperar i han recuperat distàncies ràpidament, tancant el primer quart capgirant el marcador després d'un parcial de 7-0 (20-19). La igualtat ha continuat en un segon període en el que l'Andorra s'ha tornat a col·locar per davant en el marcador però per la mínima amb David Jofresa com a jugador destacat fins el moment (9 punts). Per part de L'Hospitalet, hant destacat en aquesta primera meitat Edgar San Epifanio (7 punts i 4 rebots) i Michael Acosta (9 punts).

A la represa i després d'un bon inici, el CB L'Hospitalet, amb un inspirat Gabriel Diaz-Morera (amb 10 punts en aquest quart), ha capgirat el matx aconseguint obrir una petita escletxa de 7 punts en el marcador tancant el tercer període amb un 56-50 favorable. En el darrer i definitiu quart, els jugadors de L'Hospitalet han acabat de certificar la victòria i el títol amb un parcial de 16-4 establint el resultat final de 72-54.

Els màxims anotadors de la final, amb 21 punts, i millors jugadors del matx han estat Gabriel Diaz-Morera i Edgar San Epifanio del CB L'Hospitalet. Per part de l'BC Andorra, els millors han estat David Jofresa i Oriol Fernandez amb 11 i 10 punts respectivament (veure estadística).

A semifinals, el BC MORABANC ANDORRA 'B' va guanyar als amfitrions del CB QUART-GERMANS CRUZ per un ajustat 76-74 en un partit molt igualat que no es va decidir fins als instants finals. El TORRONS VICENS CB L'HOSPITALET, per la seva banda, va accedir a la final en vèncer per un contundent 59-92 al BBA CASTELLDEFELS, en una semifinal dominada pel conjunt de L'Hospitalet.

El TORRONS VICENS CB L'HOSPITALET agafa el relleu com a campió d'aquesta competició del CB Quart Piscines Sant Feliu, que l'any passat va aixecar el títol de campions en guanyar a la final a l'Aracena-AEC Collblanc per un 68-60. Els gironins accedien a la final després de superar al Sabadell Sant Nicolau a semifinals per un 81-76, mentre que els de L'Hospitalet van derrotar a l'iSports Salt per 81-75.