CITYLIFT UNIGIRONA es proclama CAMPIÓ del Campionat de Catalunya Cadet Femení Preferent a Torelló

La Final a Quatre del Campionat de Catalunya Cadet Femení Preferent s'ha disputat aquest 1 i 2 de maig a Torelló amb CITYLIFT UNIGIRONA A, BASKET ALMEDA 1, SNATT'S FEMENI SANT ADRIA A i JET A com a protagonistes.

02-05-2015 00:00

El millor Bàsquet Català Cadet del moment en categoria femenina s'ha pogut aquest divendres 1 i dissabte 2 de maig al Pavelló Municipal de Torelló en una final a quatre organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la col·laboració del CB Torelló, dins els actes de celebració del seu 50è aniversari.

El CITYLIFT UNIGIRONA A es va proclamar campió en superar en una igualada final al BASKET ALMEDA 1 per un 58-53 mentre que en el partit pel 3r i 4t lloc, la victòria va ser per a les jugadores del SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ A que van guanyar a la JET A per un 33-44. A semifinals, les campiones de l'Uni Girona van derrotar a les de Terrassa per 59-46 i les de l'Almeda a les de Sant Adrià per un ajustat 50-48.

4t JET A

Els tres primers classificats disputaran el Campionat d'Espanya de clubs Cadet que enguany es disputarà del 24 al 30 de maig a León.