Les Jornades Regal arriben, aquest proper dissabte 5 d'abril, a Artés

Tweet #RegalCopaCatalunya // Regal, patrocinador principal de la Copa Catalunya, es vincula amb el Bàsquet Català i amb l'objectiu de compartir aquesta passió pel joc, viure l’emoció del bàsquet en directe i fer-ne ressò, crea les Jornades Regal tot visitant diferents clubs catalans i vestint de gala els partits més emocionants de la Regal Copa Catalunya, tant masculins com femenins, al llarg de tota la competició.

01-04-2014 00:00

JORNADES REGAL
passió pel Bàsquet Català

Durant aquestes jornades s’implicarà a tot el club resident per transmetre i contagiar la il·lusió a tots els equips que visitin el pavelló durant el partit de la Regal Copa Catalunya, des de Pre-Minis fins a Sèniors. Jugadors i jugadores de totes les edats, entrenadors, pares, mares i tots els espectadors que visquin el bàsquet seran els protagonistes del dia i els donarem un espai per compartir les seves experiències esportives.

9a Jornada Regal:

Pavelló Esportiu d'Artés
Dissabte 5 d'abril a les 18:15h

LA LLOSA ARTES

ASFE SANT FRUITOS

[ Fitxa de partit ]

Durant aquest partit, Regal portarà a terme diferents accions i promocions, repartint regals entre els assistents i realitzant sorteigs, així com un seguiment informatiu i audiovisual del partit amb entrevistes als protagonistes i afeccionats.

Les Jornades Regal visiten aquest dissabte Artés tot coincidint amb el duel bagenc de la jornada a la Regal Copa Catalunya Masculina entre LA LLOSA ARTES i l'ASFE SANT FRUITOS, en un partit corresponent a la 26a jornada de lliga del grup 1 i que es preveu del tot emocionant.

Regal, patrocinador oficial de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), dóna suport a l’esport de base català i especialment es vincula amb el bàsquet, un esport que està molt arrelat entre els catalans. Ens ho demostren les xifres: més de 2.000 partits jugats en una setmana i més de 70.000 llicencies registrades a l'FCBQ.

- 8a Jornada Regal "Bàsquet amb xocolata a Banyoles"
- 7a Jornada Regal "Partit vibrant i disputat a Viladecans"
- Entrevista "La Bomba Navarro"
- "Passió per l'esport base català"
- 5a Jornada Regal "El Masnou alberga la cinquena Jornada Regal"
- 4a Jornada Regal "Les noies de Sant Adrià lluiten pel títol"
- 3a Jornada Regal "Lluitant fins al final, concentració i encert a Les Comes"
- 2a Jornada Regal "Basquet femení a flor de pell a Valls"
- 1a Jornada Regal "Comencen les Jornades Regal"