Mataró acull la darrera parada del Circuit d'Escoles de Bàsquet

Diumenge passat 12 de maig, el Port de Mataró va ser l'escenari d'una nova parada del Circuit d'Escoles de Bàsquet de la província de Barcelona amb 20 equips participants.

14-05-2024 17:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) juntament amb la Unió Esportiva Mataró i el Port de Mataró van organitzar, el passat diumenge 12 de maig, la vuitena i darrera trobada del Circuit d'Escoles de Bàsquet de la província de Barcelona. Les instal·lacions del Port de Mataró van ser l'escenari d'aquesta parada d'un nou Circuit d'Escoles de Bàsquet que, dins el programa d'Escoles de Bàsquet de l'FCBQ i obert a totes les entitats afiliades amb equips d'Escola de Bàsquet, consisteix en una sèrie de 8 Trobades d'Escoles a diferents seus organitzades directament per l'FCBQ amb la coorganització d'entitats i clubs.

Un total de 20 equips van participar en aquesta seu i van disputar un total de 2 partits davant altres Escoles de Bàsquet del programa, en una nova jornada de diversió, amistat i aprenentatge que va reunir joves jugadores i jugadors del CE Maristes Rubí, CB Vilanova del Vallès, UE Mataró, Dominiques de Barcelona, CB Argentona, CB Gavà, CEB Sant Jordi, Bàsquet Sant Pere de Terrassa, El Masnou i Maresme 3 Viles.

El Circuit d'Escoles de Bàsquet contribueix a la formació integral d'esportistes, oferint als nens i nenes diferents tipus d'activitats lúdiques amb una vessant educativa que tracten temàtiques de valors i sostenibilitat. En aquest espai també es dona visibilitat a figures femenines del bàsquet i es reflexiona sobre el paper de les dones en el món de l'esport. Després de Mataró, la propera cita serà diumenge 26 de maig amb la cloenda oficial a la temporada amb la tradicional Trobada Final d'Escoles de Bàsquet que tindrà lloc a les instal·lacions de l'Escola Thau de Barcelona i a la que ja han confirmat la seva assistència la jugadora Sílvia Domínguez i el jugador Pau Ribas, ambaixadora i ambaixador del Bàsquet Català.

El Circuit d'Escoles de Bàsquet ha comptat amb les següents seus aquesta temporada 2023-24:

- 28 de gener: Vilafranca del Penedès (SE CASAL VILAFRANCA)
- 11 de febrer: Mollet del Vallès (FP SANT GERVASI)
- 3 de març: Viladecans (BF VILADECANS)
- 10 de març: Viladecavalls (CB ROSELLA)
- 17 de març: Sant Adrià del Besòs (UB SANT ADRIÀ)
- 14 d'abril: El Masnou (EL MASNOU BASQUETBOL)
- 28 d'abril: Barberà del Vallès (BARBERÀ DEL VALLÈS)
- 12 de maig: Port de Mataró (UE MATARÓ)
- 26 de maig: Barcelona (TROBADA FINAL D'ESCOLES DE BÀSQUET). INSCRIPCIONS fins el 15 de maig.