Obert el termini per sol·licitar les Medalles d'Argent del Bàsquet Català

Els clubs ja poden fer arribar les seves propostes per un lliurament que tindrà lloc durant la Festa del Bàsquet Català 2024.

15-04-2024 12:30

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) prepara una nova edició de la Festa del Bàsquet Català que, enguany, tindrà lloc dissabte 29 de juny de 2024. Així mateix, ja s'ha obert el termini per sol·licitar la distinció de les Medalles d’Argent, que s'atorguen en reconeixement d'aquelles persones que han tingut una dilatada trajectòria en favor del basquetbol en una mateixa entitat.

Fins el proper 26 d'abril, els clubs poden demanar aquest reconeixement per a directius, directives, exdirectius, exdirectives, col·laboradors i col·laboradores que hagin dedicat els seus esforços a un mateix club durant, com a mínim, deu anys consecutius. Per fer-ho, han d'enviar el formulari de sol·licitud que trobaran a la circular 16 de la present temporada:

- NORMATIVA I SOL·LICITUD DE CONCESSIÓ


Després de recollir les candidatures presentades, la Federació Catalana de Basquetbol valorarà els mèrits de les persones proposades i acordarà la concessió dels guardons. Totes aquelles persones que no siguin reconegudes en aquesta ocasió podran tornar a presentar-se en edicions posteriors.

La Medalla de Distinció en Basquetbol en categoria d'argent, serà un dels guardons que s'entregaran a la propera Festa del Bàsquet Català 2024 que tindrà lloc a finals del proper mes de juny i de la que més endavant es desvetllaran més dades i el seu contingut.