La Festa del Bàsquet Català 2023 omple el Cinema Aribau

El Cinema Aribau Barcelona ha acollit, aquest dissabte 1 de juliol, la 40a edició de la Festa del Bàsquet Català.

01-07-2023 20:20

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha celebrat amb èxit, durant la tarda del dissabte 1 de juliol, la 40a edició de la tradicional i emotiva Festa del Bàsquet Català.

El Cinema Aribau de Barcelona ha estat l'escenari, per segon any consecutiu, d'aquest tradicional esdeveniment, que ha aplegat més de 360 persones, que ha atorgat el lliurament de distincions, guardons, medalles i reconeixements a diverses entitats i persones del Bàsquet Català, corresponents a la temporada 2022-23.

Presentat per Isabel Bosch i Víctor Lavagnini, reconeguts periodistes esportius, l'acte ha permès fer entrega de diferents reconeixements especials a jugadors i jugadores, membres del col·lectiu arbitral i entrenadors i entrenadores.

Així mateix com també s'ha guardonat a diferents dirigents, ex dirigents, col·laboradors i col·laboradores de les nostres entitats amb les tradicionals medalles d'argent en motiu de la seva tasca desenvolupada en pro del bàsquet, juntament amb els clubs i equips que han assolit un ascens de categoria i/o títol.

- GUARDONATS Festa del Bàsquet Català 2023