Barcelona acollirà el 2n Congrés d'analítica aplicada al bàsquet

L'esdeveniment es realitzarà el 31 de maig i l'1 de juny.

22-03-2024 10:30

Després de l'èxit de la primera edició celebrada a Manresa, Barcelona acollirà divendres 31 de maig i dissabte 1 de juny el II Congrés d'analítica aplicada al bàsquet. Aquest esdeveniment està organitzat conjuntament per l'Àrea de Formació del Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), l'Associació Catalana d'Entrenadors i Entrenadores de Basquetbol (ACEEB) i la Universitat de Barcelona (UB).

El congrés es realitzarà a les instal·lacions de la facultat de Geografia i Història de la UB"La valoració que vam fer de la primera edició va ser molt positiva, ja que es van superar els 120 assistents. A més, el nivell de les ponències va ser molt alt. L’èxit ens va animar a organitzar la segona edició, que se celebrarà a Barcelona”, explica Ferran Aril, president de l'FCBQ. "Aquest congrés és un bon exemple de la importància de sumar sinèrgies entre la Federació Catalana i l'ACEEB. La resposta de la gent va ser molt positiva i vam aconseguit arribar a un públic jove", assegura Ferran Peña, president de l'ACEEB.

Les inscripcions s'obriran ben aviat. Aquesta activitat servirà tant per validar hores del bloc de pràctiques dels cursos per a entrenadors/es com per realitzar les infografies de la part presencial.