Campanya #JoJugoNet / Encistellem amb respecte i formem amb valors!

Ets un exemple pels jugadors i jugadores amb el teu comportament i actitud. Promou el #JoJugoNet i posa-ho en pràctica!

15-03-2024 14:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) s'afegeix, una temporada més, a la campanya #JoJugoNet impulsada per la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra i la Federació Catalana de Futbol de prevenció de la violència, el racisme i la xenofòbia a l'esport.

La campanya té l'objectiu primordial d'eradicar les conductes i les actituds violentes a les pistes i els pavellons de tot el territori català. En aquest sentit, l'FCBQ es compromet a seguir treballant i conscienciant l'esport en general, i el Bàsquet Català en particular, de la importància d'eliminar qualsevol acció violenta en la celebració dels partits, així com també el racisme i la xenofòbia.

Juntament amb Mosos d'Esquadra i per evitar els comportaments intolerants i les accions violentes en el món de l'esport, abracem el clam #JoJugoNet a les xarxes socials. Aquesta és una campanya que requereix d'una consciencació global i absoluta de la importància de promoure i potenciar el joc net, i denunciar qualsevol incident violent que pugui succeir en una pista de bàsquet.

Ets un exemple pels jugadors i jugadores amb el teu comportament i actitud. Promou el #JoJugoNet i posa-ho en pràctica.

Encistellem amb respecte i formem amb valors!

Campanya #JoJugoNet

| FCBQ | JoJugoNet |