Curs d’Entrenador/a de Bàsquet Base a Barcelona

La formació es realitzarà de dimarts 19 a divendres 22 i de dimarts 26 a divendres 29 en horari de tardes (de 17 a 21 hores).

13-09-2023 09:30

L'Àrea de Formació del Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha anunciat un nou Curs d’Entrenador/a de Bàsquet Base a Barcelona. La formació es realitzarà de dimarts 19 a divendres 22 i de dimarts 26 a divendres 29 de setembre en horari de tardes (de 17 a 21 hores).

  - INSCRIPCIONS

Uns dies abans de l'inici del curs, les persones inscrites rebran informació detallada amb els requeriments i la confirmació dels horaris.

Per a poder-se inscriure al Curs d’Entrenador/a de Bàsquet Base cal:

  1. Efectuar la inscripció amb el mail de l'alumne (no amb el del club, el del pare o el de la mare) i el pagament a través de l'aplicatiu de l'FCBQ.
  2. Enviar per correu electrònic a l'adreça cursos@basquetcatala.cat la següent documentació:
  • DNI de l'alumne escanejat per davant i per darrere

El Curs d’Entrenador/a de Bàsquet Base és el curs federatiu que substitueix els antics cursos d'Iniciació, de Monitor i de Nivell 0. Aquest és un curs que no requereix de prova d'accés i que, en cas d'aprovar-lo, permet reconèixer tres assignatures del Bloc Específic del curs de 1r Nivell de Tècnic Esportiu en Basquetbol (en LOGSE).