Mireia Capdevila, ponent al 37è Torneig de Bàsquet Sant Julià de Vilatorta

El clínic de formació es realitzarà dissabte 2 de setembre a les 12.30 hores.

28-08-2023 11:59

L’Associació Catalana d’Entrenadors i Entrenadores de Basquet (ACEB) ha anunciat que Mireia Capdevila, responsable de seleccions de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), serà la ponent del XXVIIIè Clínic ACEB – 37è Torneig de Bàsquet Sant Julià de Vilatorta -Memorial Josep Lluís Cortés, que se celebrarà dissabte 2 de setembre. El tema de Capdevila serà ‘Early offense i construcció ofensiva a partir del joc per conceptes’. La xerrada es realitzarà a les 12.30 hores al Pavelló Municipal de Sant Julià de Vilatorta (Ptge. de les Moreres, s/n).

Les inscripcions al clínic, que són gratuïtes, ja estan obertes. Cal enviar un mail a aceb@aceb.es. Aquesta activitat valida dues hores del programa de pràctiques dels cursos federatius de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). A més, valida hores del pràcticum del Curs d’Entrenador Superior de la FEB.

A més, a les 10.30 hores es farà una xerrada sobre ‘Adaptacions de la medicina al bàsquet’. El doctor Jordi Puigdellívol, del FC Barcelona i president de l’Associació Espanyola de Medicina del Bàsquet, i Marc Carreño, coordinador de Fisioteràpia del programa BQ Salut de la Federació Catalana de Basquetbol, parlaran de l’abordatge de les lesions en etapes formatives. Carla Buixeda, nutricionista de Bewolfish i col·laboradora del BQ Salut, analitzarà la importància de l’adequada alimentació i hidratació al bàsquet: per etapes i moments de la temporada. També intervindrà el doctor Miquel Sans, de la Clínica Teknon i responsable del programa BQ Salut. La moderadora serà Raquel Yuste, fisioterapeuta.

Les inscripcions a la xerrada, que són gratuïtes, ja estan obertes. Cal enviar un mail a aceb@aceb.es. Aquesta activitat valida dues hores del programa de pràctiques dels cursos federatius de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). A més, valida hores del pràcticum del Curs d’Entrenador Superior de la FEB.