Taller per entrenar jugadors/es amb necessitats educatives especials

L'Albert Valldosera impartirà, dissabte 2 de setembre a Barcelona, aquesta formació.

10-07-2023 18:57

L'Àrea de Formació del Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) convoca l'última edició del Taller de pautes per entrenar jugadors/es amb necessitats educatives especials (NEE). La data de realització d'aquesta formació, que està impartida per l'Albert Valldosera, serà dissabte 2 de setembre (16 h) a La Salle Bonanova de Barcelona.

El Taller de pautes per entrenar jugadors/es amb Necessitats Educatives Especials és el taller corresponent a la part presencial de l'antic Curs d'Especialització. El taller està destinat a tots els alumnes del Curs d'Especialització de pautes per entrenar jugadors/es amb necessitats educatives especials, a tots els entrenadors/es del programa de pràctiques del Curs de Perfeccionament (1r Nivell Federatiu), del Curs de Rendiment (2n Nivell Federatiu), dels cursos de 1r, 2n i 3r Nivell de Tècnic Esportiu en Basquetbol i del Curs d'Entrenador Superior (FEB). El taller valida quatre hores del Programa de Pràctiques.

Els alumnes inscrits a partir del 2023 ja no necessiten fer aquest taller, ja que aquest Curs d'Especialització s'ha redissenyat i ara es realitza íntegrament on-line. Els objectius de la formació són generar coneixement i reflexió sobre les pautes a seguir per entrenar jugadors o jugadores amb Necessitats Educatives Especials (NEE) tractant les següents discapacitats o trastorns: discapacitat auditiva, discapacitat visual, TEA, TDAH, discapacitat motora i síndrome de Down. A més, pretén sensibilitzar i prendre consciència de la importància d'atendre la diversitat i conèixer i compartir propostes i formes de treballar.

El taller, que es realitza amb la col·laboració de la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), té una durada de 4 hores i el seu preu és de 20 euros. Les inscripcions al taller (16-20 h) i l'examen (20-21 h) es poden realitzar aquí.