BQSalut presenta el seu nou Espai Nutrició

L'Àrea de Salut de l'FCBQ proporcionarà, dins d'aquest nou apartat, informació rellevant sobre alimentació i hidratació de les nostres federades i federats.

29-06-2023 14:30

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), a través de la seva Àrea de Salut encapçalada per la Dra. Sílvia Treviño, dóna el tret de sortida a 'Espai Nutrició': un nou apartat dins de BQSalut relacionat amb l'alimentació i la hidratació dels federats i federades del Bàsquet Català.

L''Espai Nutrició' comptarà amb informació rellevant sobre alimentació i hidratació que s'anirà calendaritzant durant diferents fases: s'iniciarà amb consells i indicacions a seguir una vegada finalitzada la temporada esportiva, més tard es centrarà en el transcurs de la temporada, i acabarà amb informació útil de cara a la recta final temporada. Tot això amb la idea de donar una sèrie de pautes i bons hàbits, en el món de l'esport i a la vida en generals, de les nostres jugadores i jugadors.

El nou espai de BQSalut, que comptarà amb les professionals de Dietètica i Nutrició Humana, Carla Buixeda i Abril Gorgori, facilitarà coneixements i estratègies a través de diferents materials gràfics i infografies, que ajudin a saber escollir en quins moments menjar certs tipus d'aliments. L'objectiu també és promoure uns bons hàbits de cara al futur per tal de tenir un estat de salut òptim així com rendir al màxim a nivell esportiu.

Presentació Espai Nutrició:

BQSalut és una de les àrees integrades dins de la Federació Catalana de Basquetbol i que té l'objectiu de reduir la sinistralitat en el Bàsquet Català mitjançant la formació i prevenció de lesions dels federats. Aquesta àrea compta amb la col·laboració de la metge especialista en medicina de l'esport, Dra. Sílvia Treviño, i des d'aquesta també es dóna suport a l'organització de xerrades, jornades i webinars formatius; es publiquen manuals i articles sobre pautes i consells pels nostres esportistes, o es porten a terme diferents programes com el relacionat amb 'càncer i esport' o el de 'detecció i prevenció de lesions' entre d'altres.

| FCBQ | BQSalut |