L'Àrea de Formació posa en marxa un curs per dissenyar una pretemporada

Aquest nou Curs d'Especialització valida 30 hores del programa de pràctiques.

17-05-2023 10:00

L'Àrea de Formació de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amplia la seva oferta de Cursos d'Especialització. La nova proposta és un Curs per dissenyar la teva pretemporada. L'objectiu d'aquesta formació, que ha estat desenvolupada conjuntament amb Behind the Athlete, es ajudar els entrenadors i les entrenadores a adquirir les habilitats necessàries per dissenyar una pretemporada efectiva en un equip de bàsquet. El professor és Albert Quílez.

Els entrenadors i les entrenadores interessats poden realitzar la inscripció a la formació, que valida 30 hores del programa de pràctiques dels cursos de l'FCBQ. Aquest curs en línia es desenvolupa, en la seva totalitat (30 hores), a través de l'Aula Virtual d'Entrenadors (AVE). Per poder superar el curs s'hauran de completar totes les TAC (Treball d'Avaluació Continuada). El curs està disponible tant en català com en castellà.

Aquest Curs d'Especialització té una durada de 30 hores i el seu preu és de 50 euros. La inscripció s'ha de realitzar a través de l'aplicatiu de pagaments de l'FCBQ (registrar-se el primer cop) o de forma presencial a la seu de l'FCBQ o a les seves representacions territorials en horari d'atenció al públic. L'alumne disposa d'un màxim de 12 mesos des del dia de la inscripció per superar el curs.

- INSCRIPCIONS


L'Àrea de Formació ampliarà durant els mesos vinents els Cursos d'Especialització. A banda del Curs per dissenyar la teva pretemporada, els alumnes ja poden realitzar el Curs de necessitats educatives especials i el Curs de creació i disseny de tasques.