Snatt's Femení Sant Adrià, CAMPIÓ de la Regal XI Lliga Catalana Femenina 2 - Trofeu Tricentenari

Tweet #RegalLligaCAT // El Poliesportiu Municipal La Mina de Sant Adrià de Besòs ha acollit, aquest diumenge 12 d'octubre, la final de la Regal XI Lliga Nacional Catalana Femenina 2 2014 - Trofeu Tricentenari amb victòria final de l'Snatt's Femení Sant Adrià en superar a la final al Segle XXI per 65-53.

12-10-2014 00:00

En aquesta onzena edició s'han enfrontat l'Snatt's Femení Sant Adrià, recent ascendit, i el Segle XXI, en una final igualada en els primers minuts amb un 17-16 en el marcador al final del primer període. La igualtat s'ha mantingut en el segon quart sense un clar dominador del partit i marxant al descans amb un 33-29 favorable a les amfitriones d'aquesta competició.

A la represa, el conjunt lila de Sant Adrià de Besòs ha aconseguit marxar en el marcador finalitzant el tercer quart amb un 52-38 i encarant la recta final de partit amb una còmode avantatge, arribant als 19 punts de diferència. El resultat final ha estat de 65-53 amb un Segle XXI lluitador fins al final i amb Maite Cazorla com a millor jugadora de l'equip amb 8 punts i 5 rebots. La millor jugadora del partit, i MVP atorgat per Regal, ha estat per Olga Ruano de l'Snatt's Femení Sant Adrià amb 10 punts i 5 rebots.