Dol al Bàsquet Lleidatà

El Bàsquet Lleidatà està de dol per la mort de Jordi Piqué, directiu de la Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol.

13-04-2024 09:45

La Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) lamenta la pèrdua, aquest divendres 12 d'abril, de Jordi Manuel Piqué Casanovas als 43 anys d'edat víctima d'un càncer contra el qual feia 3 anys que lluitava.

La sala de vetlla estarà ubicada al Tanatori de Lleida a partir de les 11 hores d'aquest dissabte 13 d'abril. La cerimònia de comiat tindrà lloc dissabte 13 d'abril a les 18h.

Exjugador i entrenador de bàsquet, i fundador i exdirectiu del Club Bàsquet Torrefarrera, va ser el responsable de Noves Tecnologies i Àrea Social de l'RT Lleida, i des de 2020 formava part de la Junta Directiva de l'RT Lleida de l'FCBQ com a Secretari de Junta i president del Comitè de RRPP i Afers Socials.

Des de l'RT Lleida i la Federació Catalana de Basquetbol acompanyem la família i amics en aquests moments de tristesa i dolor. Descansa en pau, Jordi #NoSurrender

| Lleida | FCBQ |