L'AIBASKET ja és una realitat a l'FCBQ

La família del Bàsquet Català ja pot gaudir de la integració de dades i imatges de manera automàtica proporcionada per AIBASKET.

22-04-2024 15:00

AIBASKET és una nou sistema per la integració de dades i imatge al món del bàsquet, fruit de la col·laboració entre AutomaticTV del Grup Mediapro i Optimal Way, que es va presentar amb èxit a la fira Integrated Systems Europe (ISE) 2024 de Barcelona, el passat mes de gener. Així mateix, AIBASKET ha estat adoptat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), que ha esdevingut la Federació pionera en incorporar aquesta primícia tecnològica d'àmbit mundial.

En la línia de millora recent, els clubs i les entitats afiliades del Bàsquet Català ja tenen a la seva disposició una solució per la realització totalment automatitzada dels seus streamings, amb una producció enriquida que beu de la informació generada a partir de l’acta digital, amb dades i estadístiques sobreimpreses a les retransmissions, tant en directe com en diferit. A més a més, el fet de jugar en una pista amb AIBASKET suposa que totes les jugadores i tots els jugadors reben un resum personalitzat a l'APP oficial del Bàsquet Català, just en finalitzar el partit.

Aquest projecte innovador permet perfeccionar la retransmissió d'imatges en directe, a partir de les dades de l'acta digital, oferint estadístiques, així com la sincronització automàtica de les anotacions de l'acta digital d'un partit amb un determinat clip de vídeo de l'acció específica; i també la creació automàtica de vídeos personalitzats per esportista amb totes les seves accions durant un matx.

Has jugat mai a una pista amb AIBASKET? Ves a l'àrea personal de l'APP del Bàsquet Català, tot clicant sobre la teva foto de la pantalla principal. Allà, al menú situat a la part esquerra, busca l’apartat 'Els meus vídeos' i trobaràs una llista de tots els partits que compten amb aquesta nova eina.

Vols disposar d'aquest sistema AIBASKET al teu club? Posa’t en contacte amb hola@aibasket.net.

| FCBQ |