Escoles de Bàsquet

Dirigides a nens i nenes de 4 a 12 anys amb l'objectiu d'ensenyar el joc del bàquet com a pràctica activa i motivada amb incentius de tipus educatius i formatius.

QUÈ ÉS UNA ESCOLA DE BÀSQUET?


Organització dirigida a nens i nenes de 4 a 12 anys que té com a objectiu l'ensenyament del joc del basquetbol com a practica activa, introduïda per jocs reglamentats amb similituds al joc real, i motivada amb incentius de tipus educatius i formatius.

"el més important no és competir,
sinó aprendre i passar-ho bé"

Inscriure's a les Escoles de Bàsquet de la Federació Catalana de Basquetbol té les següents avantages al llarg de la temporada:

- Jugadors inscrits a la categoria Escoles (7 euros)
- Jugadors inscrits a la categotia competició (24 euros)
- Participació a diferents Trobades amb d'altres escoles, grups i entitats a partir del mes de febrer
- Adjudicació de material

Com Escoles de Bàsquet es poden inscriure els equips o grups dels clubs i entitats de l'FCBQ que no estiguin en competició i la data límit per fer-ho és el 7 de febrer de 2021. A mitjans de febrer començaran les diferents Trobades organitzades per la Federació pel territori.

 

TROBADES d'ESCOLES DE BÀSQUET 


- Barcelona:

A partir del mes de febrer de 2020 s'organitzen Trobades d'Escoles setmanalment. Aquestes Trobades són totalment lúdiques i no competitives. També s'organitzen altres Trobades en dates proposades pels Clubs.

 

- Representacions Territorials i Delegació de les Comarques Centrals:
Cada Representació Territorial organitzarà segons la seva reunió de Clubs, diferents Trobades d'Escoles al llarg de la Temporada.

- Trobades Finals d'Escoles de Bàsquet:
Al final de la Temporada 2020-2021, cada Representació Territorial podrà organitzar la seva Trobada Final d'Escoles de Bàsquet.

 

ESCOBOL, LA LLIGA ESCOLAR DE LES ESCOLES DE BÀSQUET


La temporada 2020-21 s'organitza la cinquena edició del nou projecte dins el Programa d'Escoles de Bàsquet, l'ESCOBOL: la lliga escolar pels nens i nenes de les Escoles de Bàsquet (nascuts 2013).

- A qui va dirigida?
Nens i nenes de les Escoles de Bàsquet nascuts/des al 2013 inscrits degudament a través de l'aplicatiu de llicències.

- Què és?
Lliga FORMATIVA sense resultats ni classificacions que es juga cada cap de setmana amb la intenció d'apropar jugadors/es, pares i entrenadors/es a la competició reglada. És l'esglaó formatiu que ens faltava entre les Trobades d'Escoles de Bàsquet i la competició premini federada.

- Més informació clickant aquí

 

ADJUDICACIÓ DE PILOTES


Totes les Escoles de Bàsquet inscrites dintre del termini establert, rebran el material d'Escoles corresponent a la temporada 2020-2021. Tots aquells equips que realitzin la inscripció (sol·licitud de llicència dels jugadors/es) fora de termini, no se'ls podrà fer entrega del material fins a final de temporada.

Per a qualsevol consulta podeu escriure a promocio@basquetcatala.cat