Escoles de Bàsquet

Dirigides a nens i nenes de 4 a 12 anys amb l'objectiu d'ensenyar el joc del bàquet com a pràctica activa i motivada amb incentius de tipus educatius i formatius.

QUÈ ÉS UNA ESCOLA DE BÀSQUET?


Organització dirigida a nens i nenes de 4 a 12 anys que té com a objectiu l'ensenyament del joc del basquetbol com a practica activa, introduïda per jocs reglamentats amb similituds al joc real, i motivada amb incentius de tipus educatius i formatius.

"el més important no és competir,
sinó aprendre i passar-ho bé"

Inscriure's a les Escoles de Bàsquet de la Federació Catalana de Basquetbol té les següents avantages al llarg de la temporada:

- Jugadors inscrits a la categoria Escoles (6,75 euros)
- Jugadors inscrits a la categotia competició (23 euros)
- Participació a diferents Trobades amb d'altres escoles, grups i entitats a partir del mes de febrer
- Adjudicació de material

Com Escoles de Bàsquet es poden inscriure els equips o grups dels clubs i entitats de l'FCBQ que no estiguin en competició i la data límit per fer-ho és el divendres 7 de febrer de 2020. A mitjans de febrer començaran les diferents Trobades organitzades per la Federació pel territori.

 

TROBADES d'ESCOLES DE BÀSQUET 


- Barcelona:

A partir del mes de febrer de 2020 s'organitzen Trobades d'Escoles setmanalment. Aquestes Trobades són totalment lúdiques i no competitives. També s'organitzen altres Trobades en dates proposades pels Clubs.

CALENDARI DEFINITIU TROBADES d'ESCOLES de BARCELONA

RESPONSABLES ESCOLES de BÀSQUET de BARCELONA

FOTOGRAFIES TROBADES d'ESCOLES de BARCELONA

DOSSIER ESCOLES de BÀSQUET de BARCELONA

- Representacions Territorials i Delegació de les Comarques Centrals:
Cada Representació Territorial organitzarà segons la seva reunió de Clubs, diferents Trobades d'Escoles al llarg de la Temporada.

- Trobades Finals d'Escoles de Bàsquet:
Al final de la Temporada 2019-2020, cada Representació Territorial podrà organitzar la seva Trobada Final d'Escoles de Bàsquet.

 

ESCOBOL, LA LLIGA ESCOLAR DE LES ESCOLES DE BÀSQUET


La temporada 2019-20 s'organitza la cinquena edició del nou projecte dins el Programa d'Escoles de Bàsquet, l'ESCOBOL: la lliga escolar pels nens i nenes de les Escoles de Bàsquet (nascuts 2012).

- A qui va dirigida?
Nens i nenes de les Escoles de Bàsquet nascuts/des al 2012 inscrits degudament a través de l'aplicatiu de llicències.

- Què és?
Lliga FORMATIVA sense resultats ni classificacions que es juga cada cap de setmana amb la intenció d'apropar jugadors/es, pares i entrenadors/es a la competició reglada. És l'esglaó formatiu que ens faltava entre les Trobades d'Escoles de Bàsquet i la competició premini federada.

- Més informació clickant aquí

 

ADJUDICACIÓ DE PILOTES


Totes les Escoles de Bàsquet inscrites dintre del termini establert, rebran el material d'Escoles corresponent a la temporada 2019-2020. Tots aquells equips que realitzin la inscripció (sol·licitud de llicència dels jugadors/es) fora de termini, no se'ls podrà fer entrega del material fins a final de temporada.

Per a qualsevol consulta podeu escriure a promocio@basquetcatala.cat