Nova xerrada informativa del Comitè de Competició a Lleida

Girona i Manresa acolliran les dues darreres trobades que faciliten als clubs pautes per defensar-se davant dels Comitès Jurisdiccionals federatius.

24-03-2023 12:00

Després de l'èxit de la trobada de Barcelona i Tarragona, una vintena de clubs de la Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) van assistir, aquest dijous 23 de març, a una nova xerrada informativa organitzada pel Comitè de Competició i Disciplina Esportiva a Lleida. Adreçades a les diferents entitats afiliades i a qualsevol persona amb llicència federativa i/o directiva de club, l'objectiu d'aquestes novedoses trobades és explicar i oferir a les entitats una sèrie de pautes per tal que puguin defensar els seus drets davant dels Comitès Jurisdiccionals federatius.

La tercera de les xerrades celebrada a Lleida la va iniciar Sònia Navarrete, Jutgessa del Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació, explicant a les persones assistents els procediments a seguir per defensar una persona desqualificada, presentar recursos en les diferents instàncies, reclamar quotes impagades, denunciar vulneracions en el fitxatge de menors, així com també els processos de desvinculació i cartes de baixa. La trobada va cloure amb un participatiu torn de preguntes on es van plantejar dubtes i realitzar consultes per part del públic.

Després de Barcelona, Tarragona i Lleida, les properes reunions, amb inscripcions encara obertes, tindran lloc a Girona (30 de març) i Manresa (13 d'abril).

- INSCRIPCIÓ Xerrada informativa


La xerrada, d'una hora de durada màxima, compta amb una part expositiva i una altra de consultes i/o dubtes i per facilitar l'assistència, s'habiliten les següents dates i seus de reunions:

Seu Data Lloc
Girona Dijous 30 de març (19:00h) RT Girona
Manresa Dijous 13 d'abril (19:00h) Del. Comarques Centrals
| Lleida | FCBQ |