Tarragona acull una nova xerrada informativa del Comitè de Competició

La propera d'aquestes trobades, que faciliten als clubs pautes per defensar-se davant dels Comitès Jurisdiccionals federatius, tindrà lloc a Lleida.

17-03-2023 11:00

Després de l'èxit de la trobada de Barcelona, una vintena de clubs de la Representació Territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) van assistir, aquest dijous 16 de març, a una nova xerrada informativa organitzada pel Comitè de Competició i Disciplina Esportiva a Tarragona. Adreçades a les diferents entitats afiliades i a qualsevol persona amb llicència federativa i/o directiva de club, l'objectiu d'aquestes novedoses trobades és explicar i oferir a les entitats una sèrie de pautes per tal que puguin defensar els seus drets davant dels Comitès Jurisdiccionals federatius.

La segona de les xerrades celebrada a Tarragona amb una vintena d'assistents va arrencar amb una primera explicació, a càrrec de la Jutgessa del Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació, Sònia Navarrete, dels procediments a seguir per defensar una persona desqualificada, presentar recursos en les diferents instàncies, reclamar quotes impagades, denunciar vulneracions en el fitxatge de menors, així com també els processos de desvinculació i cartes de baixa. Tot seguit va ser el torn dels assistents que van poder preguntar dubtes i realitzar consultes en una trobada molt participativa.

Després de Barcelona i Tarragona, les properes reunions, amb inscripcions encara obertes, tindran lloc a Lleida (23 de març), Girona (30 de març) i Manresa (13 d'abril).

- INSCRIPCIÓ Xerrada informativa


La xerrada, d'una hora de durada màxima, compta amb una part expositiva i una altra de consultes i/o dubtes i per facilitar l'assistència, s'habiliten les següents dates i seus de reunions:

Seu Data Lloc
Lleida Dijous 23 de març (19:30h) RT Lleida
Girona Dijous 30 de març (19:00h) RT Girona
Manresa Dijous 13 d'abril (19:00h) Del. Comarques Centrals
| Tarragona | FCBQ |