3 equips catalans a la Minicopa Endesa 2023 de Saragossa

Del 31 de març al 2 d'abril, Saragossa acull la Minicopa LF Endesa amb presència catalana de la mà dels infantils de Bàsquet Girona Uni Laia Palau, Sedis La Lola i Barça CBS.

24-03-2023 10:00

La Minicopa LF Endesa 2023 de Saragossa es celebra entre els propers 31 de març i 2 d'abril a Saragossa i compta amb participació catalana de la mà dels equips infantils del Bàsquet Girona Uni Laia Palau, Sedis La Lola i Barça CBS.

MINICOPA LF ENDESA 2023

Aquesta competició, torneig paral·lel entre els equips infantils dels clubs de Liga Femenina Endesa que s'emmarca dins de la Copa de la Reina 2023 de Saragossa, es disputarà a les pistes de l'Stadium Casablanca, El Olivar i el CDM La Granja (fase de grups i creuaments) i al Pabellón Príncipe Felipe (final).

- Calendari Minicopa LF Endesa

Els tres conjunts catalans, el Bàsquet Girona Uni Laia Palau, el Sedis La Lola i el Barça CBS, formen part del Grup C, juntament amb el Lointek Gernika basc. Els primers classificats de cadascun dels quatre grups aconseguiran un bitllet per a les semifinals, previstes per a les 9h del matí del dissabte 1 d'abril.

La Final arribarà diumenge 2 a les 12:30h i tindrà lloc al Príncipe Felipe.

A la darrera edició, organitzada a València l'any 2022, el Movistar Estudiantes de Madrid va alçar el títol de la Minicopa en derrotar l'IDK Gipuzkoa en la final, per 48-60. El club català Femení Sant Adrià és l'equip amb millor palmarès històric en el campionat, després de les victòries aconseguides, de manera consecutiva, a les edicions 2018 (Saragossa) i 2019 (Vitòria).