Tot a punt per a la Copa de la Reina 2023 de Saragossa

El Pabellón Príncipe Felipe, del 30 de març al 2 d'abril, una nova edició de la Copa de la Reina amb Spar Girona i Barça CBS com a equips representants del Bàsquet Català.

27-03-2023 12:00

La Copa de la Reina 2023, que es disputa enguany al Pabellón Príncipe Felipe de Saragossa entre el 30 de març i el 2 d'abril, compta amb l'Spar Girona i el Barça CBS com a conjunts representants del Bàsquet Català.

La presència del Bàsquet Català en aquesta competició no s'acaba aquí, doncs l'àrbitra del Comitè Català Sandra Sánchez ha estat designada per a dirigir partits en aquesta Copa de la Reina. D'altra banda, els equips infantils del conjunt gironí, del club santfeliuenc i de l'AE Sedis Bàsquet també formaran part de la Minicopa LF Endesa 2023, que es celebrarà, de manera paral·lela, a la capital aragonesa.

COPA DE LA REINA SARAGOSSA

L'Spar Girona, dirigit per Bernat Canut, i el Barça CBS, preparat per Isaac Fernández, participen en aquesta edició de la Copa de la Reina 2023, que es celebrarà del 30 de març al 2 d'abril al Pabellón Príncipe Felipe de Saragossa.

- Copa de la Reina 2023

MINICOPA LF ENDESA

Amb motiu de la Copa de la Reina de Saragossa també es jugarà, entre el 31 de març i el 2 d'abril, la Minicopa LF Endesa 2023, el torneig paral·lel entre els equips infantils dels clubs de la Liga Femenina Endesa.

Els conjunts del Bàsquet Girona Uni Laia PalauSedis La Lola i Barça CBS participaran en aquest torneig, que tindrà El Olivar, l'Stadium Casablanca i el CDM La Granja (fase de grups i creuaments) i el Pabellón Príncipe Felipe (final) com a escenaris de joc.

- Minicopa LF Endesa 2023

ACTIVITAT TÈCNICA

D'altra banda, i en el marc de la Copa de la Reina Saragossa 2023, el Comitè Tècnic de l'FCBQ organitza, dilluns 27 de març a les 19h i dilluns 3 d'abril a les 19h, dos nous BQ Talk al voltant de la Copa de la Reina.

Aquesta activitat, que consta de cinc xerrades d'entre 10 i 15 minuts a càrrec de cinc ponents de reconegut prestigi, comptarà, dilluns 27, amb la participació de César Aneas (ex entrenador del Tenerife), Núria Martínez (directora esportiva del Barça CBS), Laia Palau (directora esportiva de l'Spar Girona), Pol Franquesa (àrbitre del grup 1 de la FEB) i Jordi Acero (entrenador del Cadí La Seu) com a ponents d'un col·loqui moderat per Xavi Ballesteros.

Pel que fa a la jornada prevista per dilluns 3, Laura Antoja (entrenadora ajudant de l'Spar Girona), David Muñoz (entrenador ajudant del Barça CBS), Marta Sorlí (entrenadora ajudant del València Basket), Mar Rovira (entrenadora superior i analista de Teledeporte) i Albert Roig (entrenador ajudant del CBF Cerdanyola i analista de A pie de pista) seran els protagonistes d'un segon col·loqui que moderarà Àlex Gozalbo.

- BQ Talk 'Preparant la Copa'

- BQ Talk 'Analitzant la Copa'

ÀRBITRES

Un any més, la Copa de la Reina també comptarà amb presència arbitral catalana, en aquest cas amb la designació de Sandra Sánchez com a àrbitra del Comitè Català.

Des de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) desitgem molta sort al primer equip de l'Spar Girona i del Barça CBS en aquesta Copa de la Reina, així com també a l'àrbitra catalana Sandra Sánchez i als conjunts infantils del Bàsquet Girona Uni Laia Palau, Sedis La Lola i Barça CBS a la Minicopa LF Endesa.