L'FCBQ incorpora Mireia Capdevila com a sotsdirectora de seleccions

La nova responsable tècnica de les seleccions catalanes substitueix en el càrrec a Carles Marco.

24-01-2023 17:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha presentat, aquest dimarts 24 de gener, a Mireia Capdevila com a nova sotsdirectora de l'àrea de seleccions. L'entrenadora catalana serà la nova responsable de les seleccions catalanes de formació de la Federació Catalana de Basquetbol, tot coordinant els combinats Mini, Infantil i Cadet en la seva preparació pels campionats estatals.

La sabadellenca Mireia Capdevila es va iniciar a les banquetes en el CE Sant Nicolau on va dirigir durants 5 temporades equips de diferents categories per passar, més tard, a coordinar l'àrea femenina del club vallesà. Posteriorment va seguir la seva carrera d'entrenadora al capdavant d'equips de formació del Femení Sant Adrià i Joventut Badalona i, recentment, encapçalant el cos tècnic del Córdoba BF de Lliga Femenina Challenge.

Durant aquests anys, Capdevila també ha format part, en diferents etapes, del cos tècnic de les Seleccions Catalanes Infantil Femenina i Cadet Masculina, i de les seleccions formatives de la Federación Española de Baloncesto. L'entrenadora catalana va participar recentment en un programa d'intercanvi i formació femení d'àmbit internacional organitzat per la FIBA, en col·laboració amb la Unió Europea, emmarcat dins del prestigiós European Women's Basketball Summit.

Capdevila substitueix en el càrrec a Carles Marco a qui l'FCBQ felicita i desitja molta sort i èxits en el seu nou càrrec com a ajudant de Dusko Ivanovic a l'Estrella Roja de Belgrad, tot aprofitant també per agrair-li aquest temps de dedicació al capdavant de l'àrea de seleccions de la Federació.