L'FCBQ rep la visita de la presidenta d'INDESCAT, Anna Pruna

Durant la seva visita va rebre l'obsequi institucional commemoratiu del Centenari del Bàsquet Català.

24-01-2023 09:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), amb el seu president Ferran Aril al capdavant, juntament amb el gerent de la Federació, Toti Mumbrú; va rebre la visita, el passat dijous 19 de gener, de la presidenta d'INDESCAT, Anna Pruna, i del clúster manager d'INDESCAT, Oriol Serra.

Durant la seva visita, la presidenta d'aquest clúster català de la indústria de l'esport, va poder visitar les nostres instal·lacions i conèixer de primera mà el funcionament federatiu i el seu model de gestió; així com establir una conversa amb els dirigents de la Federació Catalana de Basquetbol. En motiu de la seva visita, Pruna va rebre de mans del president Aril, l'obsequi institucional commemoratiu del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023). Actualment, i en el marc de la celebració del Centenari, totes dues entitats treballen en un projecte conjunt relacionat amb la tecnologia i la innovació en el bàsquet.

INDESCAT és una entitat privada liderada per empreses, que té la missió d'aglutinar les empreses i entitats vinculades al món de l'esport amb l'objectiu de desenvolupar accions que millorin la competitivitat d'aquestes empreses i també de tot el seu entorn.

INDESCAT significa INDÚSTRIA + ESPORT + CATALUNYA i avui dia representa més de 120 empreses i entitats que ofereixen serveis i productes a tot el mercat de l'esport i l'activitat física.

Més informació del Centenari a
basquetcatala.cat/centenari


| FCBQ | Centenari |