Jornada formativa sobre diversitat sexual i de gènere a l'esport

La formació, de format mixt, tindrà lloc dimecres 21 de desembre amb l'objectiu de formar, sensibilitzar i obrir la mirada dels i les professionals del camp de l'activitat física i l'esport.

01-12-2022 16:00

El Consell Català de l'Esport i la Direcció General de Polítiques LGBTIQ+ de la Generalitat de Catalunya organitzen, dimecres 21 de desembre de 17h a 19:30h, la jornada formativa 'La diversitat sexual i de gènere a l'esport: obrim la mirada'. La formació tindrà un format mixt: per una banda la sessió virtual que serà oberta a tothom prèvia inscripció a través del canal YouTube d'EsportCat; i mentre que la sessió presencial tindrà lloc al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport, Doctor Melcior Colet (c/ Buenos Aires, 56, Barcelona), amb limitat i rigorós ordre d'inscripció.

L'objectiu d'aquesta jornada és formar, sensibilitzar i obrir la mirada dels i les professionals del camp de l'activitat física i l'esport i persones vinculades. Va dirigida principalment a federacions esportives, consells esportius, clubs i associacions, en relació amb els drets i deures de les persones LGTBI.

| FCBQ |