El partit solidari 'El Basket es Vida' arriba a Badalona

L'Olímpic de Badalona acollirà, diumenge 11, aquest partit solidari la recaptació del qual servirà per reformar un gimnàs pediàtric a l'Hospital Vall d’Hebron.

01-12-2022 14:00

L'associació benèfica EL BASKET ES VIDA ha presentat, aquest dijous 1 de desembre a l'Olímpic de Badalona, la primera edició a Catalunya del partit solidari 'El Basket es Vida' a favor del projecte del gimnàs pediàtric de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona impulsat conjuntament per la Fundació La Caixa i The Ricky Rubio Foundation. Aquest esdeveniment esportiu, lúdic i solidari tindrà lloc el proper diumenge 11 de desembre a les 17:30h al Palau Olímpic de Badalona amb el patrocini d'Endesa, la col·laboració del Club Joventut Badalona i el suport de l'Ajuntament de Badalona i la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

El partit solidari comptarà amb la participació d'esportistes, artistes, youtubers i personalitats de diferents àmbits com Tresco, Ari Geli, Floppball, Jordi de Mas, Nina Pont, Nach, Roger Grimau, Victor Sada, Marc Rubio, Papi Gavi, Luis Cepeda o Edu Esteve entre d'altres ja confirmats, dirigits des de la banqueta pels jugadors verd-i-negres Albert Ventura i Joel Parra. La recaptació serà donada a un dels projectes més destacats de The Ricky Rubio Foundation: la reforma del gimnàs pediàtric de l'Hospital Vall d'Hebron que consisteix en una sala de rehabilitació física moderna que serà clau en la recuperació activa d'interns en tractament, pacients de traumatologia i trasplantats o sotmesos a cirurgies complexes.

Les entrades per aquest gran espectacle que inclou ball, regals, sorteigs, jocs, sorpreses i música de la ma de La Pegatina, ja estan a la venda a un preu de 8€ al web del Club Joventut Badalona. També es dona l'oportunitat de col·laborar amb el projecte mitjançant la Fila 0 amb una donació a la pàgina del projecte.

Trobareu més informació d'aquest partit al web therickyrubiofoundation.org/el-basket-es-vida.