L'FCBQ rep la visita d'una delegació de la Federació de Bàsquet d'Angola

Visita institucional de Ferran Aril, President de l'FCBQ, amb Silvio Lemos i Pep Clarós, representants de la Federació de Bàsquet d'Angola.

29-11-2022 11:04

Ferran Aril, President de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), ha rebut, durant el matí del dimarts 29 de novembre, la visita institucional d'una delegació de la Federaçao Angolana de Basquetebol (Federació de Bàsquet d'Angola), encapçalada per Silvio Lemos, Vicepresident de competicions de l'entitat africana, i per l'entrenador català Pep Clarós, Seleccionador absolut masculí d'Angola.

En aquesta trobada, que ha tingut lloc a les instal·lacions de la Federació a Barcelona i en què també hi ha assistit el Gerent de l'FCBQ, Toti Mumbrú, els representants angolesos han pogut veure i conèixer de primera mà les diverses àrees de treball de la Federació Catalana de Basquetbol, així com també el seu funcionament intern, amb vistes a poder explorar possibles sinèrgies i establir vinculacions futures.

Així mateix, també han xerrat distesament de la situació actual de l'FCBQ, de la Federació de Bàsquet d'Angola i d'altres qüestions d'actualitat i d'interès general.

| FCBQ |