La 1a Trobada del PDP omple Tarragona i Igualada

El Palau d'Esports Catalunya i el Complex Esportiu de Les Comes van reunir els més de 35 centres del PDP amb quasi un miler de nens i nenes minis.

28-11-2022 00:17

El Palau d'Esports Catalunya de Tarragona i la Zona Esportiva de Les Comes d'Igualada va acollir, el passat diumenge 28 de novembre, la 1a Trobada del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) organitzada pel Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). Aquesta festa del bàsquet va reunir, des de les 9 del matí i fins a les 3 de la tarda, gairebé un miler de nens i nenes de categoria mini nascuts/es els anys 2011 i 2012.

Els joves que conformen els més de 35 centres repartits per tot el territori català van disputar dos partits i van gaudir de diferents activitats lúdiques vinculades al bàsquet. A Tarragona l'activitat es va organitzar conjuntament amb l'AD Torreforta amb el suport de l'Ajuntament de la Ciutat.

A Igualada va ser determinant el Club Bàsquet Igualada amb el suport de l'Ajuntament. Els i les minis van viure una experiència única. D'aquí a tres mesos, el 5 de març, es realitzarà la 2a Trobada del PDP que es farà en alguna instal·lació de la província de Girona i en una altra de la província de Lleida després que la 1a s'hagi fet en territori barceloní i tarragoní. La Trobada Final serà el 21 de maig a Blanes.