Presentada la 4a edició de l'Escola de Directius de Clubs

Nova oferta formativa per a directius i directives de club amb la novetat d'una càpsula pionera sobre prevenció de violències en l'esport.

24-11-2022 13:45

L'Escola de Directius de Clubs (EDIC) és un projecte de formació adreçat a les juntes directives dels clubs esportius catalans engegat l'any 2019 per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) de la mà d'EUNCET Business SchoolUnió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física.

La 4a edició de l'EDIC s'ha presentat aquest dijous 24 de novembre a la seu de la Federació Catalana de Basquetbol en un acte que ha comptat amb la participació de Rafel Niubó, president d'Euncet Business School; Isabel Pérez, secretària general de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya; i Ferran Aril, president de la Federació Catalana de Basquetbol; juntament amb Daniel Córdoba, coordinador de l'EDIC.

El nou curs manté l'objectiu d'oferir als equips directius una formació i recursos específics que els ajudi a millorar la gestió dels seus clubs esportius. Amb aquesta voluntat de seguir donant resposta a les necessitats de les entitats i a les realitats que vivim, enguany s'ha anunciat com a novetat una càpsula especial sobre prevenció de violències en l'esport: una formació que donarà recursos i eines als clubs per prevenir, detectar i intervenir en casos de discriminació, assetjament o abús en l'esport.

El programa acadèmic 2022-23 també ofereix fins a 14 càpsules formatives més de diferents temàtiques com la gestió econòmica i el control financer, organització d'esdeveniments esportius, tècniques de negociació, comunicació interna i lideratge, recursos humans o jurídics i administratius, entre altres. Com a novetat d'enguany, totes aquestes formacions es poden realitzar en qualsevol moment i les inscripcions per aquestes ja estan obertes al web www.escoladirectiusclub.cat. Els participants d'edicions anteriors valoren especialment la flexibilitat temporal de la formació, l'actualitat dels temes o l'expertesa dels formadors.

| FCBQ | EDIC |