Nivells provisionals de Promoció dels Campionats Territorials de Barcelona

Ja es pot consultar la relació de nivells provisionals per aquests Campionats.

25-11-2022 14:30

D'acord amb el que s’assenyala en el punt 1.3 de les vigents Bases de Competició per als Campionats Territorials de Barcelona de Promoció, el Comitè Esporitu de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) publica la composició provisional de nivells per a la Fase Regular d’aquests Campionats.

Es tracta d’una distribució d’equips per nivells basada en els resultats contemplats a dia 24 de novembre en les classificacions oficials.

S’ha treballat amb 393 grups, 147 femenins i 246 masculins, dels quals 178 ho son d’equips de cistella petita; en definitiva, més de 2000 equips participants en els Campionats de Promoció de l’àmbit territorial de Barcelona.

Cada nivell de Fase Prèvia s’ha dividit en dos per aquesta Fase Regular (1 i 2), (excepte els nous campionats de Primer Any, que pel poc nombre d’equips inscrits tenen un tractament diferenciat). S’ha intentat respectar al màxim els nivells sol·licitats per les direccions tècniques dels Clubs al setembre, canviant només aquells equips que, de manera evident, van estar erròniament inscrits d’inici.

Al nivell A, que té un termini d’inscripció determinat, no s’ha inclòs cap nou equip que no hi hagi participat en la Primera Fase.

Els nivells A de Minibàsquet, que tenen un sistema ja establert de classificació per a la Fase Regular, es publicaran un cop finalitzada aquesta Fase Prèvia.

El dia 8 de desembre finalitza el període per presentar propostes de modificació dels nivells ara provisionalment assignats. Les propostes hauran de formular-se degudament raonades. Les llistes definitives es publicaran el 16 de desembre.

La competició s’iniciarà el dia 15 de gener de 2023.

Es preveu fer públics els nous calendaris abans de Reis. Els equips que tinguin alguna petició concreta de canvis d’horari, modificacions del Planning setmanal, dates sense instal·lació o d’altres, caldrà que les facin arribar al Departament d'Activitats per tot abans del 15 de desembre, data límit també d’inscripció de nous equips.