El Torneig Topbàsquet Ciutat de Sabadell acull dos clínics de formació

Xavi Orois i Marta Rosanas seran els ponents el proper dijous 8 de desembre.

21-11-2022 13:00

L'Àrea de Formació de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i el CE Escola Pia Sabadell organitzaran, en el marc del Torneig Topbàsquet Ciutat de Sabadell, dos clínics de formació a càrrec de Xavi Orois i Marta Rosanas, entrenadors ajudants de les Seleccions Catalanes Infantils. Les dues formacions es realitzaran el proper dijous 8 de desembre al Pavelló Club Esportiu Escola Pia Sabadell.

El tema escollit per Orois (10 h) serà 'Conceptes bàsics a l’etapa infantil'. Rosanas (12 h), per la seva banda, se centrarà en 'La tècnica individual dins la tàctica'. Cada clínic validarà dues hores del Bloc de Pràctiques dels cursos per a entrenadors/es i tindrà un cost de 10 euros. El Topbàsquet Ciutat de Sabadell, un torneig per a nois i noies de categories mini i infantil que enguany arriba a la tretzena edició, es farà els dies 8, 9 i 10 de desembre.

El següent clínic planificat serà el que Adrián Murciano impartirà a Abrera el proper dimecres 14 de desembre (19:15 h). El tema de la formació, que també validarà dues hores del Bloc de Pràctiques, serà: 'Com augmentar el ritme d'atac. Joc ràpid'. Les inscripcions es poden realitzar aquí.