Aquest Nadal torna el Trofeu Molinet de minibàsquet!

Del 27 de desembre de 2022 al 4 de gener de 2023 es disputarà la 59a edició del torneig més antic d'Europa.

22-11-2022 10:00

El Trofeu Molinet és el tradicional torneig de minibàsquet organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) durant les festes nadalenques. Aquest torneig es caracteritza per ser el més antic del país i únic a Europa i perquè ha comptat amb la participació de jugadors i jugadores, alguns dels quals, es troben disputant les lligues més importants d'Europa i del món.

Del 27 al 31 de desembre de 2022 es jugarà la Fase Prèvia de cada Representació Territorial (RT), mentre que la Fase Final es disputarà del 2 al 4 de gener de 2023. Els dos primers classificats femenins i masculins de les Representacions Territorials accediran, juntament amb els classificats de Barcelona, per a la Fase Final que tindrà lloc a Sant Feliu de Llobregat. El Palau Juan Carlos Navarro també serà l'escenari de la prèvia de Barcelons.

El Barça CBS, en noies, i el Basket Almeda, en nois, són els actuals campions del Trofeu Molinet de Minibàsquet en superar a les finals de la 58a edició a UE Mataró i SESE respectivament.

Les inscripcions del 59è Trofeu Molinet de minibàsquet ja estan obertes fins el proper 28 de novembre.

Més informació i inscripcions al web
molinet.basquetcatala.cat