Barcelona acull la Gran Final del Circuit 3x3 FCBQ 2022

Les pistes interiors i exteriors del CEM La Mar Bella seran l'escenari, dissabte 30 de juliol, de la Gran Final de la 5a edició del Circuit 3x3 FCBQ.

27-07-2022 10:00

La Gran Final de la 5a edició del Circuit 3x3 FCBQ tindrà lloc aquest proper dissabte 30 de juliol al CEM La Mar Bella de Barcelona. Un total de 8 pistes ubicades a l'interior i exterior de la instal·lació seran l'escenari de la cloenda del 5è Circuit 3x3 oficial de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) d'aquesta temporada, on es decidiran els guanyadors de totes les categories.

Organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol amb el suport de Mundo Deportivo, aquesta darrera prova de la temporada comptarà amb la participació dels equips vencedors de cada una de les 11 seus, així com els millors classificats del rànquing general per categoria; en total, una vuitantena d'equips i més de 300 participants.

La 5a edició del Circuit 3x3 FCBQ posarà el seu punt i final a Barcelona després de fer parada a diferents ciutats catalanes com Caldes de Malavella, Banyoles, Lliçà d’AmuntBalaguer, Vilafranca del Penedès, Olot, SalouMataró, Manlleu, Viladecavalls i Vic, amb més de 4.300 participants i prop de 1.100 equips inscrits en total que suposen un nou èxit.

El Circuit 3×3 FCBQ és un projecte que es segueix consolidant temporada rere temporada. Potenciar, promocionar i consolidar el 3x3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet són els principals objectius de la Federació Catalana de Basquetbol amb aquest Circuit que aquest 30 de juliol de 2022 a Barcelona tanca la seva 5a edició d'èxit.

Tota la informació del 5è Circuit 3x3 FCBQ a:
3x3.basquetcatala.cat