Vic gaudeix d’una gran estrena al Circuit 3x3 FCBQ

L’11a prova del Circuit va aplegar més de 90 equips i 370 participants.

25-07-2022 16:50

La ciutat de Vic s’estrenava enguany com a seu del Circuit 3x3 FCBQ i ho va fer amb un èxit rotund, acollint la darrera parada de la 5a edició del Circuit abans de la Gran Final de Barcelona. Organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) juntament amb el Club Bàsquet Femení Osona i el Club Bàsquet Vic, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vic i el suport de Mundo Deportivo, la prova va reunir a més de 90 equips i 370 participants a les pistes habilitades a l’interior del Pavelló Castell d’en Planes de la capital osonenca. 

Durant tota la jornada del passat dissabte 23 de juliol, aquest nou 3x3 va acollir partits de totes les categories, des de Pre-Mini fins a Sènior passant per Mini, Infantil, Cadet i Júnior.

Potenciar, promocionar i consolidar el 3x3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet arreu del territori són els principals objectius de la Federació Catalana de Basquetbol amb aquest Circuit 3x3 FCBQ, que dissabte que ve, 30 de juliol de 2022, viurà la cloenda oficial de la 5a edició amb la Gran Final que tindrà lloc al CEM La Mar Bella de Barcelona

Tota la informació del 5è Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat