Gran retorn del Circuit 3x3 FCBQ a Viladecavalls

La 10a prova del Circuit va aplegar 105 equips i més de 400 participants.

16-07-2022 20:00

La localitat vallesana de Viladecavalls va tornar a acollir una nova prova oficial del Circuit 3×3 FCBQ i ho va fer de nou amb èxit. Organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) juntament amb el Club Bàsquet Rosella, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Viladecavalls i el suport de Mundo Deportivo, aquesta nova prova va reunir a més de 400 participants d'un total de 105 equips a les 8 pistes habilitades a l’interior i exterior del Pavelló Municipal Sebastià Homs.

Durant tota la jornada del passat dissabte 16 de juliol, aquest nou 3x3 ha acollit partits de totes les categories, des de Pre-Mini fins a Sènior passant per Mini, Infantil, Cadet i Júnior.

El Circuit 3×3 FCBQ afronta ara la seva recta final visitant el proper cap de setmana del 23 de juliol la ciutat de Vic abans de la Gran Final de Barcelona (30/07). Aquest és un projecte que es segueix consolidant amb el clar objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3x3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats i arreu del territori català.

Tota la informació del 5è Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat