Inscripcions obertes pels Campionats de Catalunya 3x3 TGO DX 2022-23

Després d'una bona acollida en la seva 1a edició, els nous campionats oficials de la Federació Catalana de Basquetbol afronten la segona temporada amb novetats.

20-07-2022 12:00

En la línia de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) de seguir apostant per la disciplina del 3×3 es van engegar uns nous campionats, durant el mes de desembre de 2021, d'una modalitat que ja és olímpica com el 3×3 bàsquet. Així doncs, la temporada 2021-22, la Federació va idear i donar el tret de sortida, de forma pionera, a una competició oficial en format de Campionats de Catalunya 3×3, oberta a totes les categories i amb la possibilitat de poder competir a nivell català durant tota una temporada regular.

Després de la bona acollida durant la primera temporada amb 30 clubs participants de tot el territori, des d'Agramunt a Peralada passant per Gerb, Santa Coloma de Queralt, Igualada, Martorell, Terrassa, Sabadell, Mataró, Caldes de Malavella o, fins i tot, d'Encamp entre d'altres; ja es treballa en la confecció de la 2a edició per aquest proper curs 2022-23.

Oberts a totes les categories -des de Mini fins a Sènior-, els Campionats de Catalunya 3×3 TGO DX 2022-23 arrencaran al mes de novembre i, amb una durada de 6 mesos, es disputararia en format quinzenal fins abril de 2023, amb una fase final prevista a principis de maig. Com a novetat d'enguany, s'incorpora la categoria Júnior 1r Any en la que els dos primers classificats accediran a disputar el 1r Campionat d'Espanya 3x3 u17 de clubs organitzat per la FEB.

Les inscripcions per aquests campionats ja estan obertes fins el 10 d'octubre de 2022 a través de la plataforma PLAYOFF de l'FCBQ. Trobareu més informació, bases de competició, tarifes o drets d'inscripció al web 3x3.basquetcatala.cat/campionats.

- Campionats de Catalunya 3×3 TGO DX