Retorn de la Festa del Bàsquet Lleidatà

La Pista Kobe Bryant de Balaguer va acollir, divendres 8 de juliol, la tradicional festa de lliurament de trofeus de l'RT de Lleida, corresponents a la temporada 2021-22.

12-07-2022 09:30

La Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va recuperar, com cada final de temporada, la tradicional Festa del Bàsquet Lleidatà amb el lliurament de trofeus corresponents a la temporada 2021-22.

Aquesta activitat es va celebrar el passat divendres 8 de juliol a la pista Kobe Bryant de Balaguer i va comptar amb la presència del Paher de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal; la 2a Tinent d'Alcalde d'Esports, Joventut i Infància de Balaguer, Gemma Vilarasau; i del President de l'RT de Lleida de l'FCBQ, Javier Calles; juntament amb d'altres membres de la Junta Directiva de la territorial lleidatana.

Durant la tradicional i emotiva jornada, es varen lliurar els reconeixements pertinents a jugadors/es, entrenadors/es, àrbitres i directius/ves i els clubs del Bàsquet Lleidatà que han obtingut l'ascens de categoria, corresponent a la temporada 2021-22.

| Lleida |