L'RT de Tarragona celebra la Junta General Ordinària

L'acte va finalitzar amb un reconeixement a directius, entrenadors, jugadors, exjugadors i àrbitres.

12-07-2022 09:39

El passat divendres 8 de juliol la Representació Territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va celebrar la Junta General Ordinària, en què van assistir una vintena de clubs de la territorial.

A la reunió es va presentar la Memòria de la passada temporada 2021-2022, en què destaca que l'RT de Tarragona va tramitar 5.992 llicències i va inscriure a les seves competicions 357 equips.

També es va informar sobre les modificacions generals aprovades a l'assemblea de la Federació Catalana de Basquetbol i de les modificacions que es realitzen al Reglament Jurisdiccional de l'FCBQ.

Finalment, es va parlar de les propostes del Comitè d'Activitats i les Bases de Competició de l'FCBQ de cara a la propera temporada 2022-2023, i de les propostes dels comitès de la Representació Territorial de Tarragona per al mateix període.

Diada del Bàsquet Territorial

Una vegada acabada la Junta General Ordinària, va tenir lloc la Diada del Bàsquet Territorial, un acte en què es reconeix la trajectòria de directius, entrenadors, jugadors, exjugadors i àrbitres en el bàsquet territorial de Tarragona.

Abans dels reconeixements, la Representació Territorial de Tarragona va entregar dos trofeus: al TGN Bàsquet com a campió territorial Mini Masculí Nivell C2, i al CB Àguiles com a campió territorial Júnior Femení Nivell A.

Respecte als reconeixements, aquest any, les persones reconegudes per la Representació Territorial de Tarragona són Roberto García, directiu de l'AB El Vendrell; l'entrenador Josep Maria Queralt; els jugadors i exjugadors Jordi Mallafré, Elisabet Salat, Isaac Lucas, Guillem Marcé, Ona Fort i Laura Vilamajor; els àrbitres Albert Rivas i Meritxell Olivé; i Maria Josepa Alabart, directiva de la Representació Territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Basquetbol.

| Tarragona |