El Dia de l'Entrenador/a batega amb força

La 6a edició d'aquest esdeveniment organitzat pel Comitè Tècnic de l'FCBQ ha reunit gairebé 150 participants a La Salle Bonanova de Barcelona.

19-06-2022 23:03

Després de dos anys d'absència per culpa de la pandèmia, el Dia de l'Entrenador/a ha tornat amb força. La sisena edició d'aquest esdeveniment, que està organitzat pel Comitè Tècnic i que ha comptat amb la col·laboració de l'ACEB, ha reunit aquest diumenge gairebé 150 participants a La Salle Bonanova de Barcelona

Aquesta jornada de formació continuada ha comptat amb la participació d'entrenadors com Carles DuranPedro MartínezSalva MaldonadoMoncho Fernández, Joan Cortés, Lluís Escudero, Mireia Capdevila, Pau del Tio o Sergio Manzano. A més, el Dia de l'Entrenador/a ha inclós Natalia Arroyo, entrenadora de la Reial Societat de la Lliga Iberdrola de futbol, i Javi Rodríguez, tècnic de l'Industrias Santa Coloma de futbol sala.

La jornada, que serveix de punt de trobada del col·lectiu d'entrenadors i entrenadores de Catalunya, ha combinat xerrades centrals amb la possibilitat d'escollir itineraris formatius específics. Tècnics del prestigi de Joan Plaza, Carles Marco o Roger Grimau no s'han perdut l'esdeveniment.