1a Trobada Gent de Bàsquet de les Comarques Centrals

El Pavelló Nou i el Complex Vell Congost Manresa va acollir, diumenge 12 de juny, la 1a Trobada de Gent de Bàsquet de les Comarques Centrals.

16-06-2022 19:12

Les pistes del Complex Vell Congost i la pista central del Pavelló Nou Congost van aplegar, diumenge 12 de juny, la 1a Trobada de Gent de Bàsquet de les Comarques Centrals, amb la idea de fomentar el retrobament d'antics participants, directius, àrbitres, periodistes, entrenadors i, en general, persones relacionades amb el món del bàsquet que, per diverses circumstàncies, havien perdut contacte al llarg dels anys.

Unes 280 persones es van reunir en una jornada plena de recods i emocions i, on els més agosarats, van poder enfrontar-se a les pistes del Complex en una sèrie de partits de 3x3 i, sobretot, van poder gaudir un cop més de la pràctica del bàsquet.

A partir de mig matí es va poder comptar amb la presència del Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa, en Toni Massegú i amb el President de l'FCBQ, en Ferran Aril.

Després de l'activitat esportiva, tothom es va desplaçar al Nou Congost, on feia una bona estona que s'hi cuinava un arròs de germanor i ja hi havia les taules parades apunt de rebre els comensals. Ben dinat, es van fer els parlaments oficials i, a més, es van repartir uns obsequis per als assistents lligats al món del bàsquet, amb una edat igual o superior als 75 anys.

La jornada va finalitzar amb una llarga sobretaula plena d'anècdotes i grats records de la pràctica de l'esport de la cistella, cadascú des de la seva pròpia vessant.