Blanes acull una Trobada Final del PDP molt esperada

Aquesta festa final, que no es va poder celebrar la temporada passada per culpa de la pandèmia, va reunir gairebé un miler de nens i nenes.

01-06-2022 09:00

La Ciutat Esportiva de Blanes va acollir, el passat diumenge 29 de maig, la Trobada Final del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) organitzada pel Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). Aquesta festa final del bàsquet, que no es va poder celebrar la temporada passada per culpa de la pandèmia, va reunir gairebé un miler de nens i nenes de categoria mini nascuts/es els anys 2010 i 2011. Els joves que conformen els més de 30 centres repartits per tot el territori català van disputar dos partits i van gaudir de diferents activitats lúdiques vinculades al bàsquet.

A més, la Trobada Final del PDP va incloure una taula rodona adreçada a les famílies. La xerrada, que va tenir per títol 'Esforç, salut i perspectiva de gènere', va reunir Mama Dembele (jugadora de la Universitat de Missouri formada al Segle XXI que va formar part del PDP), Maria Solé (graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport) i Gemma Mumbrú (fisioterapeuta especialitzada en recuperació i rehabilitació funcional). La xerrada va estar moderada per Montse López, editora de Televisió de Badalona.

La Trobada Final va tenir un emotiu record per a Àlex Parma, que fa uns dies va faltar amb només 19 anys. L'exjugador havia format part tant del PDP com de les seleccions catalanes de formació. El president del Comitè Tècnic, Salvador Chiva; l'alcalde de Blanes, Àngel Canosa; i el regidor d'Esports, Pere Lopera, van ser els encarregats de cloure la jornada, que va estar organitzada pel Comitè Tècnic i que va comptar amb la col·laboració del Comitè-Escola d'Àrbitres de l'FCBQ.

Fotografies Trobada Final PDP 2021-22:

Trobada Final PDP 2021-22