L'Àrea de Formació estrena un nou Curs d'Actualització

Els alumnes comptaran amb la tutorització permanent de Mateo Rubio, un entrenador amb experiència tant en categories de formació com a l'elit del bàsquet.

01-06-2022 10:00

L'Àrea de Formació de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) posa en marxa un novedós Curs d'Actualització. Aquesta innovadora formació, que va destinada a aquells entrenadors i entrenadores que tenen titulacions prèvies al 2018 i volen actualitzar-se, presenta un format dinàmic i intuïtiu, totalment adaptat als nous temps. El curs proposa noves eines i mètodes per poder dirigir millor les noves generacions, ampliar el vocabulari tècnic i motivar el teu equip des del primer dia.

Els alumnes comptaran amb la tutorització permanent de Mateo Rubio, un entrenador amb experiència tant en categories de formació com a l'elit del bàsquet. "Estic feliç de poder acompanyar els entrenadors i les entrenadores en aquest procés d'actualització, espero poder ajudar-los en les seves inquietuds", diu el tècnic.

 

La data d'inici del Curs d'Actualització serà l'1 de juliol. Cada alumne podrà anar seguint la formació, que finalitzarà a Nadal, al seu ritme, sense horaris. La inscripció permet l'accés a tots els continguts multimèdia i dona dret a participar en quatre xerrades telemàtiques que es faran a través de Zoom. La primera d'aquestes xerrades es realitzarà diumenge 24 de juliol. A més, els alumnes podran assistir a un clínic presencial que es realitzarà coincidint amb les vacances de Nadal.

- INSCRIPCIONS

El preu és de 150 euros i les inscripcions ja estan obertes. Els socis de l'ACEB tindran un descompte del 20% en el preu. Per activar-lo, han de fer la petició escrivint un mail a aceb@aceb.es. El Curs d'Actualització no serveix per acumular hores del Pràcticum.