Les Escoles de Bàsquet al Zona UFEC d'Esport3

El programa Zona UFEC d'Esport3 emet un reportatge sobre el nou Programa per a les Escoles de Bàsquet de l'FCBQ i les seves tradicionals trobades.

18-05-2022 12:00

El canal d'esports de Televisió de Catalunya, Esport3, va emetre aquest dimarts 17 de maig al vespre i dins el programa Zona UFEC de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, un reportatge sobre el nou Programa per a les Escoles de Bàsquet de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

El reportatge es centra en una de les múltiples Trobades d'Escoles de Bàsquet d'aquest programa que durant la temporada es celebren arreu del territori com la celebrada al Port de Mataró el passat cap de setmana. Des de Mataró s'explica el funcionament d'una trobada d'aquest tipus i un programa que aporta noves eines i avantatges per ajudar a créixer a les Escoles de tot el territori amb l'objectiu de seguir apostant per la base del Bàsquet Català (veure reportatge clickant aquí).

Les Escoles de Bàsquet, que estan dirigides a nens i nenes de 4 a 12 anys amb l'objectiu de l'ensenyament del joc del basquetbol com a practica activa, introduïda per jocs reglamentats amb similituds al joc real i motivada amb incentius de tipus educatius i formatius; també gaudeixen d'avantatges i poden participar, com a les darreres temporades, a les tradicionals Trobades d'Escoles de Bàsquet com la de Mataró que, quinzenalment, s'organitzen a tot el territori a través de les Representacions Territorials; o a l'Escobol, la lliga formativa d'Escoles de Bàsquet sense resultats ni classificacions.

- Reportatge Zona UFEC Escoles de Bàsquet