Torna la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de Barcelona

Dissabte 28 de maig, Badalona acollirà la tradicional Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona.

23-05-2022 09:00

La ciutat de Badalona serà l'escenari, durant tot el matí del proper dissabte 28 de maig, d'una trobada final lúdica i festiva organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) en tres espais al voltant de l'Olímpic de Badalona (el Màgic Badalona, el mateix Palau Olímpic i la plaça Joan Miró) on s'habilitaran un total de 15 pistes.

Després de l'aturada obligada per la pandèmia, aquesta Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona representarà, un any més, la cloenda de la temporada dels nostres jugadors més petits i la culminació de les tradicionals trobades d'Escoles i jornades d'Escobol. Una festa del bàsquet que comptarà amb 90 equips i prop de 1.000 joves esportistes que s'inicien en el món de l'esport de la cistella.

A la trobada participaran tots aquells clubs i entitats que tinguin equips d'Escola i Escobol amb participants nascuts des del 2010 fins el 2016 o més petits i, a part dels partits que es jugaran, tots els jugadors i jugadores podran gaudir de les diferents activitats que tindran lloc a la zona lúdica i que comptarà inflables, pista d'habilitats, jocs o concursos de tir entre d'altres.

Tancades les inscripcions, properament es publicarà el calendari i horaris de joc així com dossier informatiu de la trobada.

- HORARIS

- DOSSIER