L'FCBQ amb el centenari del Club Esportiu Laietà

El club degà del Bàsquet Català i estatal celebra enguany el seu centenari i ho fa, entre d'altres actes, amb una exposició que recorre els 100 anys de l'entitat.

04-05-2022 12:00

Aquest dimarts 3 de maig es va inaugurar oficialment l'exposició del Centenari del C.E. Laietà, una mostra que recorre els 100 anys de l'entitat (1922-2022) a través de textos, imatges i documents. Durant l'acte, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), amb el seu President Ferran Aril al capdavant, va fer entregar d'una placa commemorativa al club degà del Bàsquet Català i estatal.

A través d'aquesta mostra, que es pot visitar a l'Espai Expositiu de Les Corts a la Seu del Districte (Pl. de Comas, 18 - Barcelona) fins el 27 de maig, el club vol donar a conèixer la seva tasca en la defensa dels valors de l'esport, la formació de joves esportistes i el manteniment de la cultura i les tradicions catalanes.

El Laietà és una part fonamental de les vides de tots els i les sòcies del club que el van veure néixer al carrer de Provença, que el van traslladar al carrer de Viladomat, que van viure un període d'exili amb el desnonament i que, finalment, n'han vist l'assentament al districte de les Corts.

| FCBQ |