S'apropa l'estiu, tornen els Campus!

Estiu de Campus del Bàsquet Català adreçats a nois i noies des dels 7 fins als 17 anys.

18-04-2022 17:00

BarcelonaTortosa i Vallgorguina es preparen per acollir a tots els participants que vulguin viure i gaudir d'un estiu molt especial envoltats de bàsquet i diversió, així com també conèixer i conviure amb diversos convidats PRO en aquests Campus del Bàsquet Català 2022 com els dos ambaixadors de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i del Bàsquet Català, Laia Palau, jugadora de l'Spar Girona de Lliga Femenina, Pau Ribas, jugador del Joventut Badalona d'ACB, acompanyats de Sílvia Domínguez, jugadora del Perfumerías Avenida, Miquel Salvó, jugador del Gran Canaria d'ACB, Helena Oma, jugadora del Duran Maquinaria Ensino de Lugo de la màxima categoria estatal.

Aquesta temporada es presenten diferents novetats, com la incorporació dels nous Campus de Vallgorguina així com també la inclusió d'una nova oferta dels Campus a Barcelona, sota la denominació de 'Show Time'. En aquest sentit, i d'entre les moltes i variades sorpreses que s'aniran desenvolupant durant la celebració dels Campus, també cal destacar les atractives sortides a Portaventura i a Illa Fantasia, en els Campus de Tortosa i Vallgorguina, respectivament.

Adreçats a nois i noies des dels 7 fins als 17 anys els Campus del Bàsquet Català organitzats per la Fundació del Bàsquet Català (FBC) i la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) no s'aturen. Enguany s'oferiran diferents modalitats de campus esportius i casals de lleure amb format pernoctació com el Campus de Tortosa i el Campus Vallgorguina i diürns com els Campus de Barcelona o els Casals d'Estiu.

Tota la informació al web
campus.basquetcatala.cat


Deixant ja enrere un període complicat, marcat per una pandèmia de la Covid-19 que va obligar a aturar i reduir l'activitat d'entrenaments, competició i socialització en el món de l'esport en general i en el bàsquet en particular, arriba el temps d'estiu, on tenim la voluntat que tots els nois i les noies puguin gaudir-lo com es mereixen, que s'ho passin d'allò més bé, que corrin i que facin rodar molt la pilota!

Tot això, una vegada més, seguint les corresponents mesures establertes per a realitzar correctament les activitats esportives d'estiu per a menors de 18 anys en les condicions de seguretat i prevenció necessàries en el context d'excepcionalitat derivat de la pandèmia per coronavirus. Tant la Fundació com la Federació seguiran posant atenció detallada a l'evolució de la situació sanitària i qualsevol mesura al respecte així com recomanacions de les autoritats competents, serà comunicada immediatament.

- Estades de Bàsquet

- Campus Barcelona

- Casals d'Estiu

- Casal Jove

Enguany, i com a les darreres temporades, tant les inscripcions com el pagament d'aquests Campus del Bàsquet Català es podran efectuar online a través del web, en què trobareu també tota la informació relativa als diferents campus esportius i casals de lleure que s'ofereixen.

Vídeo promocional: Qui ens acompanyarà als Campus del Bàsquet Català 2022? (FBC)