'Aprendre jugant', nova formació del programa d'Escoles de Bàsquet

Joan Florit serà el ponent d'una nova sessió formativa online gratuïta, centrada en les Escoles de Bàsquet, prevista per dijous 24 de febrer a les 19h.

14-02-2022 11:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va engegar aquesta temporada el nou programa d'Escoles de Bàsquet amb l'objectiu d'ajudar a créixer a les Escoles de Bàsquet donades d'alta arreu del territori. Tot plegat amb un seguit de noves eines i avantatges pels clubs, responsables i tècnics d'Escoles, com l'elaboració d'unes fitxes tècniques específiques, documents on es desenvolupen els continguts didàctics i la metodologia emprada, o una formació continuada.

En aquest sentit, i donant continuïtat a la línia de sessions formatives que va arrencar amb les ponències d'Anna Torres, Joan Fuster i Anna Matas, el pròxim dijous 24 de febrer a les 19h, s'organitzarà una nova formació online gratuïta oberta a tothom, amb una xerrada a càrrec de Joan Florit, entrenador ajudant de la Selecció Catalana Infantil Masculina. 'Aprendre jugant' serà el títol del col·loqui que protagonitzarà Florit, que es podrà seguir a través de la plataforma zoom, prèvia inscripció clickant aquí.

- INSCRIPCIONS

Els assistents que vulguin certificat d'assistència per validar dues hores del programa de pràctiques dels cursos de formació hauran d'abonar la quantitat de 10 euros a través de l'aplicatiu d'inscripcions de l'FCBQ.

- INSCRIPCIONS Pràcticum